Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Florian Coldea, despre dosarul de corupție deschis de DNA: „Hoții, ajutați de alți hoți, strigă hoții!”

Florian Coldea, 53 de ani, fostul prim adjunct al SRI, a transmis un punct de vedere-fluviu, prin avocați, citat de G4Media, referitor la dosarul de corupție deschis de DNA, în care este acuzat că ar fi intervenit pentru a obține sentințe mai blânde în schimbul unor sume de bani. El susține că în spatele scandalului se află „mogulii de presă”.

Florian Coldea, despre dosarul de corupție deschis de DNA: „Hoții, ajutați de alți hoți, strigă hoții!”

Citește și: Suporter la meciul de poveste România-Ucraina, de pe Alianz Arena. Adrian Bughiu: „Am stat undeva în dreptul liniei de 16 metri a careului unde a dat Stanciu gol”
„Trebuie să o spun clar și răspicat, așa cum de altfel se poate observa și în mod direct, că principalii actori / susținători ai acesteia, majoritatea implicați și în campaniile anterioare împotriva mea, sunt moguli media binecunoscuți – Maricel Păcuraru (condamnat definitiv), Sebastian Ghiță (fugar, din 2016, în Serbia, suspectat de implicare directă sau indirectă în mai multe activități ilegale), Dan Voiculescu (condamnat definitiv) și principalii lor colaboratori din zona media – Dan Andronic, Cristian Burci, Anca Alexandrescu și alții, gen Cozmin Gușă (lista este mult mai lungă)”, se arată în punctul de vedere transmis de avocații lui Coldea.
Coldea mai susține că Sebastian Ghiță are legături cu Federația Rusă: „Fugarul Sebastian Ghiță are conexiuni la nivel înalt cu autoritățile de la Belgrad, beneficiind de protecția instituțiilor sârbe în fața cererilor de extrădare ale autorităților române. Aflat sub controlul oficialilor sârbi, Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe economice (unele suspecte ca fiind proxy ale Federației Ruse) pentru realizarea și promovarea unor interese obscure. Asupra acestui subiect îmi rezerv dreptul de a reveni la momentul potrivit”, potrivit punctului de vedere transmis prin avocați.
Citeşte întreaga ştire: Florian Coldea, reacție în dosarul de corupție deschis de DNA: „Hoții, ajutați de alți hoți, strigă hoții!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită