Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Fiul care și-a omorât în bătaie tatăl în vârstă de 93 de ani, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fiul care și-a omorât în bătaie tatăl în vârstă de 93 de ani, arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bătrân din Câmpulung a fost găsit mort sub un pom, și prezentând urme de violențe. În urma declanșării anchetei și administrării probatoriului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au dispus schimbarea încadrării juridice, în infracțiunea de violență în familie sub forma omorului.

Inițial a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat de 64 de ani, fiu al victimei.

În cursul zilei de 23 mai, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile iar bărbatul a fost încarcerat.

„În ziua de 22 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 93 de ani, din Câmpulung, ar fi fost găsit decedat, sub un pom, în curtea locuinței sale.

Citește și Locatarii de pe „strada cazinourilor” – terorizaţi de împătimiţii jocurilor de noroc

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care au constatat că cele sesizate se confirmă, și, întrucât bărbatul prezenta urme de violență, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Astfel, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, s-au deplasat la locul evenimentului, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor.

Procurorul de caz, împreună cu polițiștii de investigații criminale, desfășoară activități de cercetare penală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun” , se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită