Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Fiu de judecător și fiu de pastor, dealeri de droguri

Doi studenți străini care învățau la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași au fost prinși în timp ce făceau trafic de droguri. Aceștia provin din familii bune. Unul este fiu de pastor evanghelist, iar mama profesoară universitară, celălalt este fiu de judecător.

Fiu de judecător și fiu de pastor, dealeri de droguri

Cei doi tineri au venit în România din Insula Guadelupa și Coasta de Fildes pentru a studia medicina, însă s-au apucat de trafic de droguri pentru a obține mai mulți bani.

Citește și: Sofer sârb s-a prăbușit într-o râpă la Drăganu. Tirul pe care îl conducea a luat foc

Cei doi vindeau drogurile chiar și cu 120 de lei gramul, iar printre clienții lor se numărau și elevi de liceu. Coletele cu substanțe interzise erau trimise din străinătate, iar cei doi au fost prinși întâmplător, după ce polițiștii au descoperit mai mulți tineri care fumau canabis în spatele unei centrale termice.

Au fost prinși întâmplător

Deși cei doi nu-și luaseră cine știe ce măsuri de precauție, au fost prinși mai mult întâmplător. În seara zilei de 20 iunie 2022, o patrulă a Secției 2 Poliție a dat peste un grup de cinci tineri care fumau cannabis în spatele unei centrale termice. S-a ajuns astfel la „punctul de desfacere” de pe bulevardul Ștefan cel Mare, care a fost pus sub supraveghere.

În urma perchezițiilor, autoritățile au descoperit că cei doi au reușit să facă peste 70.000 de lei din trafic de droguri. În cele din urmă, traficanții au fost condamnați la 5 ani și la 2 ani de închisoare pentru trafic de substanțe psihoactive.

Citește și: Fostul preşedinte al Hondurasului, condamnat la 45 de ani de închisoare pentru trafic de droguri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mașină răsturnată pe A1

Accident pe Autostrada București-Pitești. O autoutilitară s-a răsturnat, sâmbătă, la km 78, pe...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită