Web Analytics

Firma ce face „Spitalul la cheie” de la Mioveni a avut un parteneriat de succes cu Deutsche Bank

de | 16.05.2019 14:37 | Economie

Medicare Technics este o companie cu capital privat ce are o experiență de peste 20 de ani în domeniul comercializării, instalării și întreținerii echipamentelor medicale, fiind importator și distribuitor în România pentru o serie de producători de prestigiu din întreaga lume, fiind implicată și în implementarea contractelor la cheie în domeniul medical.
Expertiza Medicare Technics în domeniul finanțării proiectelor medicale a început printr-un parteneriat de succes cu DEUTSCHE BANK, care a asigurat finanțarea cu garanții suverane a proiectului de utilare și modernizare a sălilor de operații și a compartimentelor de sterilizare din spitale clinice, universitare și de urgență din România, proiect în valoare de 25.000.000 euro (2001).
Continuarea organică a însemnat pentru Medicare Technics înființarea Medicredit LEASING IFN SA, singurul jucător specializat pe nișa de finanțare a echipamentelor medicale și lider de piață în perioada 2007-2010, absorbit prin achiziție, începând cu anul 2011, în cadrul Diviziei pentru Medici a Băncii Transilvania.

Sectoare de activitate

# Infrastructura sănătate
Spitale la cheie, furnizare de echipamente medicale și servicii conexe (lucrări de construcții, reabilitări și amenajări specific medicale)
Furnizare, instalare și punere în funcțiune echipamente medicale
Servicii post-vânzare- instruire personal medical și service în perioada de garanție și post-garanție.
# Know-how-ul societăţii Medicare
Medicare asigură soluții la cheie derulate sub forma unui parteneriat pe termen lung, cuprinzând un pachet complet și integrat de echipamente medicale și servicii medicale conexe (aparatură, mobilier medical și instrumentar, lucrări de construcții, reabilitări și amenajări specific medicale), într-un raport optim calitate/ preț/ timp consumat/ service post-garanție, pentru sistemul sanitar public și privat din România.
# Proiecte în sectorul public şi privat
Spitale la cheie
Dotare spitale publice și clinici private cu echipamente medicale de ultimă generație
Servicii post-vânzare

Contracte – abordarea la cheie

# Consultanţa în achiziţia de echipamente medicale
Cercetare de piață/ Criterii de selecție bazate pe sistemul de management al calității/ Monitorizarea și supervizarea activităților.
# Design & engineering
Realizarea tuturor etapelor proiectului, începând de la studiul de fezabilitate și până la obținerea avizelor și aprobărilor.
# Construcţie
Management de proiect/ Sistem de management integrat (Calitate, Mediu, Sănătate ocupațională)/ Testare şi punere în funcțiune.
# Mentenanţă echipamente
Acoperire națională și posibilitatea de intervenție eficientă pentru rezolvarea problemelor neprevăzute, în maximum 24 de ore.
# Finanţare proiect
Parteneriat cu instituții financiare.

VIZIUNEA NOASTRĂ ASUPRA PRODUSULUI SPITAL

# INTEGRARE
Proiectare integrată în funcție de conținutul tehnologic al spitalului, HIS (hospital integrated system), RIS (radiology integrated system).
# FUNCŢIONALITATE
Proiectare orientată spre optimizarea fluxurilor de circulație a personalului, pacienților, vizitatorilor și mărfurilor, cu respectarea legislației în vigoare.
# VERSATILITATE
Proiectarea înclinată spre inovații, care păstrează pasul cu evoluția practicilor medicale și a tehnologiilor.
# ORIENTARE CĂTRE PACIENT
Proiectarea și execuție axată pe pacient, capabilă să furnizeze confortul maxim și servicii de înalt nivel.
# SUSTENABILITATE SOCIO-AMBIENTALĂ
Structuri verzi care reduc impactul fizic și social în orice mediu, urban sau rural.
# KNOW-HOW-ul ÎN SECTORUL SANITAR
În prezent, Medicare se situează printre principalii operatori la nivel național pentru construcția de spitale la cheie și furnizarea de echipamente medicale.
În acest moment, societatea este implicată în executarea Spitalului Sfântul Spiridon din Mioveni, județul Argeș.
Referințele Medicare și capacitățile sale multidisciplinare se întind de la proiectare până la furnizarea tuturor echipamentelor, servicii post-vânzare și activități de întreținere și reparații în perioada post-garanție.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii