Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

Filarmonica Pitești caută voluntari

Filarmonica Pitești caută voluntari

Filarmonica Pitești caută voluntari pentru participare în cadrul evenimentelor organizate de instituția de cultură.

„Beneficiile directe oferite sunt contract de voluntariat, certificat de voluntariat, recomandări pentru angajare, adeverințe de practică etc”, a transmis Filarmonica Pitești.

Conform Legii Voluntariatului nr. 78/2014, activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională și/sau în specialitate, în funcție de tipul activității, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.

Înscrierile se fac la sediul instituţiei, persoană de contact Mihaela Matei, secretar relaţii publice Filarmonica Piteşti, telefon 0248/220111.

Citește și 14 Septembrie 1928: A fost inaugurată „Crucea Eroilor” de pe Vârful Caraiman (Munții Bucegi)

Directoarea Institutului Italian de Cultură a participat la deschiderea noii stagiuni

Filarmonica Pitesti tocmai a deschis, în această săptămână, stagiunea a XVIII – a cu Gala Puccini, un concert organizat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la moartea marelui compozitor.

Alături de artiștii instrumentiști ai Filarmonicii Pitești au urcat pe scenă dirijorul Cătălin Țoropoc, sopranele Alexandra Grigoraș și Madeleine Pascu, tenorul Carlo Raffaelli și baritonul Federico Longhi. În program au fost fragmente din operele „Le Villi”, „Edgar”, „Manon Lescaut”, Boema”, „Tosca” și „Madama Buteterfly”.

A fost prezentă și Laura Napolitano, director al Institutului Italian de Cultură, evenimentul fiind organizat în parteneriat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...