Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a retras din televiziune

Maria Iordănescu (27 de ani), unica fiică a lui Anghel Iordănescu (74 de ani), fostul selecționer al României, s-a retras din televiziune. Și-a dat demisia de la Prima TV, unde prezenta jurnalul Focus Sport. 

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a retras din televiziune

Înainte de a semna cu Prima TV, Maria Iordănescu a prezentat știrile sportive la Cluj, la Look Sport+, după ce o perioadă a lucrat ca reporter la Antena Stars. De câțiva ani de zile, ea prezenta jurnalul Focus Sport, la care a renunțat de dragul fetiței sale. 

Maria Iordănescu a anunțat retragerea din televiziune printr-un mesaj emoționant pe care l-a publicat pe Facebook. După o perioadă lungă de succes pe micile ecrane, ea a decis să-și concentreze atenția asupra familiei. Decizia a fost dificilă, dar fiica lui Anghel Iordănescu a subliniat faptul că își urmează inima.

Citește și: FCSB a stabilit prețul biletelor în Europa League

„Vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima TV, dar se vor aprinde altele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe.

Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate. Mă despart de oameni frumoși, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă și familie. Decizia nu a fost deloc una ușoară, dar uneori suntem nevoiți să facem alegeri grele”, a scris prezentatoarea TV pe Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...