Web Analytics

Fetița diagnosticată cu o formă rară de cancer are nevoie de ajutor pentru a începe tratamentul în străinătate

de | 16.10.2018 14:10 | Actualitate

Coșmarul  Corinei Maria, o fetiță de doar nouă ani din Argeș, a început în septembrie, în a doua zi de școală, cu o durere de burtică apărută subit.

Medicul de familie a pus simptomele copilei pe seama unei indigestii. Micuţa a început un tratament, dar durerile au persistat. Ecografiile care au urmat au indicat o formă rară de cancer, confirmată la Institutul Matei Balș din București – tumoră malignă abdomino-pelvină (teratom ovarian imatur stadiul III) şi carcinomatoză peritoneală.

A urmat o intervenție chirurgicală, cu o comisie de 6 medici, în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră de un kologram. După primirea rezultatului biopsiei, familia poate trimite dosarul medical în străinătate, la o clinică din Norvegia sau Italia, unde medicii români i-au recomandat să înceapă o terapie.

Tratamentul costă cu mult peste posibilităţile mamei fetiței, care, până la aflarea cruntei veşti, a lucrat în străinătate pentru a-şi întreţine cei trei copii –  pe micuţa Corina-Maria, pe frăţiorul ei elev în clasa a V-a și pe sora mai mare a fetiţei, studentă – rămaşi acasă, în grija rudelor.

Toți cei care vor să ajute pot face donaţii în conturile deschise la Banca Transilvania din Pitești, pe numele mamei, Radu Mariana:

#RO33BTRLEURCRT0350794201( în EURO)

#RO83BTRLRONCRT0350794201 (în LEI)

Foto: Sursa ta

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii