Web Analytics

Fetiță de 12 ani, abuzată sexual de un bărbat. Minora are probleme psihice

de | 8.11.2018 13:15 | Actualitate

#Update: Împotriva bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

Un bărbat de 65 de ani este acuzat de agresiune sexuală și violare de domiciliu. Acesta ar fi abuzat o fetiță de 12 ani, care suferă de probleme psihice. Oribila faptă s-a întâmplat, așa cum descrie victima, în data de 26 octombrie, când se sărbătorește Sfântul Dumitru, în comuna Valea Danului. Bărbatul a mers la locuința unui amic, care îi este nepot și a consumat alcool cu acesta. În aceeași curte locuiesc și fetița și mama ei, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate.

După ce s-a îmbătat, bărbatul a profitat de faptul că fetiţa rămăsese singură în casă și a intrat în camera acesteia. În acel moment, nepotul cu care băuse plecase, iar mama fetei era la magazin. Bărbatul i-ar fi dat jos pantalonii fetei și ar fi pipăit-o.

În urma unui control s-a stabilit că fetița nu a fost violată, ci doar atinsă în zonele intime. Bărbatul nu a recunoscut faptele, dar a fost văzut ieșind din casă, iar victima a povestit totul familiei. Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de agresiune sexuală pentru că a atins-o în zonele intime şi violare de domiciliu. Acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii