Web Analytics
scris vineri, 23.08.2024

Festivalul „Sus la munte, la Muscel” și-a desemnat câștigătorii

Timp de două zile, pe 21 și 22 august, în centrul municipiului Câmpulung Muscel a avut loc tradiționalul festival de folclor „Sus la munte, la Muscel”.

Festivalul „Sus la munte, la Muscel” și-a desemnat câștigătorii

Citește și: 23 August 1939: S-a semnat Tratatul de neagresiune germano-sovietic, Pactul Ribbentrop-Molotov

Evenimentul, care a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a ediție, a fost organizat de Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”, alături de Primăria Câmpulung.

La acest festival-concurs pot participa tineri interpreți de muzică populară din întreaga țară, dar și din comunitățile românești din străinătate, cu vârste între 16 și 30 de ani.

Ei bine, Trofeul „Gavriil Prunoiu” al Festivalului „Sus la munte, la Muscel” a ajuns la Giurgiu. Georgiana Alexandra Pițu este câștigătoarea acestuia, a transmis jurnalistul Constantin Pașol (Radio România Antena Satelor – partener media al evenimentului).

Trofeul „Mărioara Murărescu” merge în Banat, la Bianca Opăriuc din Timiș. Locul 1. Sorin Cheva din Caras Severin; Locul 2. Bianca Mirică, Brăila; Locul 3. Denisa Pârvu, Argeș.  

De notat și că acompaniamentul orchestral pentru toți participanții a fost asigurat de Orchestra „Doina Argeșului” din Pitești, dirijor profesor dr. Cătălin Iancu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...