Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

Festivalul Dansului la Piteşti, o reuşită! 400 de sportivi au făcut spectacol

În weekendul 12-13 octombrie, la Sala Sporturilor din Pitești se desfăşoară ediția a V-a a „Romanian Dance Fest” – eveniment coordonat de coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb la care participă 400 de concurenţi.

Festivalul Dansului la Piteşti, o reuşită! 400 de sportivi au făcut spectacol

Citeşte şi: Ansamblul „Musica Viva” cântă la Filarmonica Pitești

După ce, în prima zi, au avut loc Campionatele Naționale de Salsa, Bachata și Caribbean Show, duminică este rândul reprezentaţiilor la dans clasic/contemporan, latino show, salsa, bachata, carribean show, acrodance, majorete, dans de caracter, mtv commercial show dance, open urban-street, dans modern, cabaret/musical, gimnastică.

Evenimentul este practic o feerie a dansului, o bucurie a sufletului.

Suntem mândri că orașul nostru găzduiește Romanian Dance Fest, o competiție în care talentul și pasiunea pentru dans aduc 400 de concurenți de la cluburile mari din întreaga țară.

Bravo copiilor pentru performanță și părinților pentru toată susținerea! Evenimente ca acesta ne arată încă o dată că Piteștiul este nu doar un centru al sportului, ci și al dansului sportiv.

Mulțumim pentru parteneriat Agenției Naționale pentru Sport și Federației Române de Dans Sportiv, sub a căror egidă are loc această a V-a ediție a „Romanian Dance Fest”!

Îl felicit pe arbitrul internațional de dans sportiv, piteșteanul Alfred Shieb, pentru coordonare și retransmit mulțumiri pentru participare arbitrilor prezenți!

Succes competitorilor: toți sunteți învingători, podiumul este doar o treaptă în drumul spre performanță!” – a spus primarul Cristian Gentea, prezent ieri la festival.

Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Sport, Federația Română de Dans Sportiv, Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...