Web Analytics

Femeie de 80 de ani redată familiei

de | 3.10.2021 09:37 | Actualitate

Aseară, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la dispariția unei femei, de 80 de ani, din Oarja.

Aceasta fusese căutată de către fiica sa, de la momentul la care lipsa i-a fost observată, însă fără rezultat.   Pe înserat, aceasta a sesizat dispariția organelor de poliție.

În urma mobilizării exemplare, polițiștii, care o cunoșteau pe femeie și pe localnici, au organizat primele căutări, și au reușit chiar ei să o găsească pe femeie, pe raza localității de domiciliu, aceasta fiind dezorientată, dar teafără. A fost predată familiei, fiind în afara pericolului.

Pentru căutări au fost mobilizați și pompieri, jandarmi, echipa canină cu câinele de urmă.

Citește și Acțiune preventivă a polițiștilor argeșeni de Ziua Internațională a Non-violenței

Recomandări din partea polițiștilor:

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de persoanele vârstnice, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care asemenea persoane pleacă, sesizați plecarea acestora din timp, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni;

– când aveți o rudă sau cunoștință vârstnică, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de o persoană de încredere.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii