Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Femeie de 72 de ani, rănită la Mărăcineni când trecea strada

Femeie de 72 de ani, rănită la Mărăcineni când trecea strada

Miercuri, 23 octombrie, o femeie a fost accidentată de șoferul unui autocamion, în comuna Mărăcineni. Din primele informații, femeia de 72 de ani, din localitate, nu s-a asigurat înainte de a trece drumul.

„Din verificările preliminare cu privire la evenimentul rutier a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din Cocu, care conducea un autocamion pe raza localității Mărăcineni, în intersecția strada Lotași cu DN 73, la schimbarea direcției de mers spre stânga, ar fi accidentat o femeie de 72 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului fără să se asigure”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Accident urât în Trivale. Două persoane au ajuns la spital

Femeia a fost transportată la spital suferind leziuni la picior.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...