Web Analytics
scris miercuri, 26.06.2024

Femeie condamnată la închisoare pentru că i-a „insultat” pe violatorii unei fete de 14 ani. A primit o pedeapsă mai mare decât aceștia

O femeie din Hamburg a fost condamnată la închisoare pentru că i-a ”insultat” pe violatorii migranți ai unei fete de 14 ani. Ea a primit o pedeapsă mai mare decât violatorii. 8 din cei 9 violatori în grup au fost eliberați fără a fi condamnați. Femeia este doar una dintre cele 140 de persoane investigate pentru că a făcut „comentarii dăunătoare” la adresa violatorilor, relatează The Publica, potrivit activenews.ro.

Femeie condamnată la închisoare pentru că i-a „insultat” pe violatorii unei fete de 14 ani. A primit o pedeapsă mai mare decât aceștia

Agresiunea a avut loc în 2020 și a implicat mai multe grupuri de bărbați migranți care au atacat independent o fată de 14 ani în Stadtpark din Hamburg pe parcursul unei nopți. Confuză și singură, fata a fost lipsită de apărare în fața primei mulțimi de patru prădători. Bărbații au atacat-o pe rând pe fată, violând-o în mod repetat pe o perioadă îndelungată de timp. Au jefuit-o de portofel și de telefonul mobil înainte de a o părăsi. Traumatizată și dezorientată în urma primului atac și neavând nicio metodă de a cere ajutor, fata a fost agresată a doua oară de alți doi bărbați care au profitat de starea ei vulnerabilă. În mod îngrijorător, agresorii ei începuseră să invite alți bărbați să o violeze prin intermediul grupurilor lor de chat, împărtășind cu bucurie vestea că era o adolescentă izolată în parcul întunecat, fără potențiali martori. Copila a fost atacată a treia oară de un singur bărbat, iar apoi a patra oară de alți trei bărbați, care au târât-o într-un tufiș și au agresat-o sexual în grup. În cele din urmă, copila a reușit să se desprindă și a fugit, deși era urmărită de violatorii ei. A dat peste persoane care i-au recunoscut starea traumatizată și au chemat imediat poliția.

Citește și: Cunoscut medic, achitat definitiv în dosarul testelor Covid

11 bărbați au fost acuzați inițial, însă doi au fost achitați rapid din cauza lipsei probelor ADN. În timpul procesului, victima, care suferă acum de stres posttraumatic ca urmare a nopții de abuz, a fost chemată să vorbească despre ceea ce i s-a întâmplat. În timp ce ea își povestea oribila experiență, bărbații nu au arătat „niciun semn de remușcare” și se spune că cel puțin unul dintre ei aproape că a adormit în timpul procedurii. Cu toate acestea, în ciuda probelor ADN și WhatsApp, opt dintre cei nouă bărbați condamnați au fost eliberați condiționat și nu au petrecut deloc timp în închisoare. Al nouălea a fost condamnat la doi ani și nouă luni de închisoare fără eliberare condiționată.

Citește și: Un scuter electric lăsat la încărcat în garaj a distrus o casă

Cazul a provocat indignare în Germania, atât pentru brutalitatea violului în sine, cât și pentru sentințele blânde date violatorilor. Ca urmare, identitatea și numărul de telefon ale unuia dintre bărbați au fost difuzate pe Snapchat de către detectivi furioși. Înfuriată de vestea cazului, o femeie de 20 de ani din Hamburg i-a trimis un mesaj prin WhatsApp cu numărul respectiv. Femeia anonimă l-a numit „porc violator dezonorant” și „avorton dezgustător”. Ea a adăugat: „Nu vă este rușine când vă uitați în oglindă?” Violatorul vizat a denunțat-o apoi pe femeie la poliție, iar aceasta a fost acuzată că i-a trimis mesaje insultătoare de „răspândire a urii”. Femeia a fost găsită vinovată și condamnată la un weekend în închisoare pentru comentariile sale – ceea ce înseamnă că va petrece mai mult timp în închisoare decât 8 dintre cei 9 violatori. În instanță, femeia și-a cerut scuze pentru comentariile sale, spunând că a acționat dintr-un „reflex” după ce a auzit detaliile dezgustătoare ale cazului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită