Web Analytics
scris vineri, 06.10.2023

Femeie amenințată cu un cuțit într-o piață din Războieni

O femeie din Pitești a fost amenințată cu un cuțit de un bărbat de 28 de ani. Întâmplarea a avut loc într-o piață din cartierul Razboieni. Potrivit informațiilor, bărbatul se află la poliție, pentru audieri.

Femeie amenințată cu un cuțit într-o piață din Războieni

IPJ ARGEȘ transmite:

Citește și: Marius Lăcătuș, amendat și lăsat fără permis
În cursul zilei de 06 octombrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în zona unei piețe din municipiul Pitești, un bărbat s-ar fi manifestat agresiv, având asupra sa un cuțit.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, împreună cu jandarmii argeseni, iar cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 28 de ani, din Pitești, s-ar fi deplasat anterior, în cursul aceleiași zile, în mai multe rânduri, în zona unor magazine din piața Războieni, adresând amenințări unei femei. Ca urmare a acestor aspectele, polițiștii au întocmit, din oficiu, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, la sediul secției s-au deplasat și femeia în cauză, care a formulat plângere prealabilă împotriva bărbatului în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La acest moment, cel în cauză se află la sediul poliției, pentru audieri, urmând ca *în funcție de rezultatul verificărilor, să fie luate măsurile legale care se impun*.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...