FRF: Cine sunt cei 12 antrenori doriţi la echipa naţională

de | 30.11.2021 09:17 | Actualitate, Home, Sport

Membru în Comisia Tehnică a FRF, Aurel Ticleanu a anunțat că pe lista propusă lui Răzvan Burleanu sunt nu mai puțin de 12 antrenori.

CITEȘTE ȘI: Finala Cupei României la rugby va fi amânată

”Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în ceea ce privește situația, criteriile, trecutul și viitorul antrenorului sau antrenorilor propuși. S-au conturat niște nume, doisprezece în total.Aceștia sunt: cei doi Lucescu, Mircea și Răzvan, cei doi Iordănescu, junior și senior, Gheorghe Hagi, Victor Pițurcă, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă”, a declarat Aurel Țicleanu, conform Playsport.ro. Până în prezent, Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat deja propunerile venite din partea conducerii FRF.

De asemenea, Dan Petrescu a anunțat că nu își dorește să preia echipa națională. Olăroiu a semnat recent cu o nouă echipă și pare puțin probabil să fie dispus la discuții.

Acest articol este despre: adrian mutu,antrenori,contract,frf,lucescu,preluare

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...