Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

FCSB, victorie magnifică în fața echipei PAOK Salonic

Campioana României a început excelent faza principală din Europa League. FCSB s-a impus eroic la Salonic, scor 1-0, în fața celor de la PAOK, grație reușitei lui Daniel Bîrligea.

FCSB, victorie magnifică în fața echipei PAOK Salonic

Românii au marcat în minutul 45+8: Olaru a recepționat o pasă în adâncime, l-a depășit ușor pe Michailidis și i-a pasat perfect lui Bîrligea, care nu a ratat cu poarta goală! Campioana României a rămas în 10 din minutul 56, dar a reușit să se impună și are maximum de puncte după primele două meciuri din competiție.

FCSB a câștigat un meci foarte greu la Salonic, în fața PAOK-ului lui Răzvan Lucescu, deși a plecat cu șansa a doua. Roș-albaștrii s-au impus într-un joc ce a avut multe faze electrizante și mult suspans.

După două etape disputate, FCSB are 6 puncte din tot atâtea posibile. În prima etapă, FCSB a învins-o pe RFS cu un scor neverosimil, 4-1.

Citește și: Săptămâna FC Argeș Basketball: Sâmbătă, cu Steaua, miercuri, în cupele europene

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...