Web Analytics
scris vineri, 05.07.2024

FCSB a câștigat Supercupa României după ce a învins cu 3-0 Corvinul Hunedoara

FCSB, campioana României,  a câștigat Supercupa României, după ce a învins-o cu 3-0 pe Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României, în meciul disputat în Ghencea.

FCSB a câștigat Supercupa României după ce a învins cu 3-0 Corvinul Hunedoara

FCSB a câștigat primul trofeu al sezonului, după 3-0 contra Corvinului în Ghencea. Meciul din Ghencea a început cu cei de la Corvinul în atac. Roger și Neacșa au ratat primele ocazii ale meciului din Supercupa României. Apoi a venit golul FCSB-ului. David Miculescu a înscris în minutul 21, cu o lovitură de cap, după șutul respins în față al lui Baba Alhassan. Repriza a doua a fost dominată de cei de la FCSB. Marius Ștefănescu a punctat pentru 2-0 în minutul 52, cu un șut superb la colțul lung. Acesta a mai ratat o ocazie uriașă în minutul 72, când a scăpat singur cu Lefter, dar a șutat fix pe direcția goalkeeperului de la Corvinul. În minutul 80, cei de la FCSB au făcut 3-0. Luis Phelipe a înscris din șase metri, cu poarta goală.

Citește și: La FC Argeș Basketball a venit și rândul unei despărțiri oficiale de marcă

Meciul din Ghencea s-a încheiat cu ratarea din minutul 90 a lui Marius Ștefănescu, care a trimis mult peste poarta lui Lefter, din marginea careului mare. Astfel, în urma rezultatului din Ghencea, FCSB a început noul sezon cu un trofeu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită