Web Analytics

FC Argeș urcă pe locul 7 în clasament, după prima victorie acasă

de | 11.09.2021 20:36 | Actualitate, Sport

Back in business! FC Argeș își revine și învinge Craiova lui Mititelu cu 1-0, în prima victorie acasă din acest început de stagiune. Alb violeții urcă pe locul 7 și privesc de sus, din clasament, rivala din Mioveni, învinsă vineri, pe teren propriu, de Chindia Târgoviște.

Pentru alb violeți a înscris Ișfan cu capul în minutul de prelungire al primei reprize. Golul a venit la o fază prelungită pornită din corner și urmată de o recentrare cu capul a lui Miguel. Cei mai buni de la FC Argeș mi s-au părut bulgarul Raynov, noua achiziție din Trivale, dar și Meza Colli, Ișfan, Tofan și Miguel.
Fără să fie spectaculoasă, FC Argeș a fost mai bună, mai determinată și mai inspirată și a bifat o victorie meritată. Victorie care a coincis și cu ieșirea primarului Cristian Gentea din silenzio stampa și revenirea acestuia pe stadion.

La polul opus, Adrian Mutu a bifat prima înfrângere, ca antrenor, pe stadionul de unde a plecat în fotbalul mare. Pentru gazde a fost o seară frumoasă, spectatorii au cântat și aplaudat la final, iar puștii au venit la gard să-și facă poze cu Dodel, ca în vremurile glorioase de altădată ale FC Argeșelui. ( G.G)

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii