Web Analytics
scris marți, 06.08.2024

FC Argeș – Steaua București, marți, de la ora 19:00, în prima etapă din Liga 2

FC Argeș va întâlni Steaua București în deplasare, marți, 6 august, de la ora 19:00, în prima etapă din Liga 2. Nicolae Dică și-a început al doilea mandat la echipa din Pitești în această vară și are ca obiectiv promovarea în Liga 1. În cariera sa de antrenor fostul internațional le-a mai pregătit pe SCM Pitești, FCSB, Mioveni, FCU Craiova și Voluntari.

FC Argeș – Steaua București, marți, de la ora 19:00, în prima etapă din Liga 2

Înaintea meciului cu Steaua, din prima etapă a sezonului de Liga a 2-a, Nicolae Dică a transmis că se așteaptă la un duel dificil, împotriva echipei antrenate de Daniel Oprița. Acesta l-a avertizat pe Daniel Oprița că, timp de 90 de minute, va ”uita” de prietenia dintre ei și că va face tot posibilul ca piteștenii să plece cu puncte din Ghencea.

Citește și: Sabrina Voinea se retrage din gimnastică, după ce România a pierdut medalia de bronz la sol

”Va fi un meci foarte greu. Jucăm în deplasare, cu o echipă bună, care are un antrenor bun. E de patru ani la echipă. E un nucleu format acolo. S-au adus și acum câțiva jucători, dar în primul 11 cred că vor intra doar doi jucători noi. Va fi o partidă dificilă, dar trebuie să fim pregătiți. E o echipă bună acolo, suporterii vor fi alături de ea, dar jucăm pe un stadion superb. Am fost cu echipa națională acolo. Trebuie să avem curaj, plăcere de a juca, asta ne trebuie pentru marți (n.r. 6 august). Oprița e fostul meu coleg, am colaborat la Pitești, am jucat la Steaua (n.r. FCSB) împreună, suntem prieteni. Dar, marți uităm de tot!”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Nicolae Dică și Daniel Oprița au evoluat împreună pentru ”roș-albaștrii” în perioada 2004 – 2007.

Citește și: FC Argeș U13 a obținut bronzul la Brașov Junior’s Cup

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...