Web Analytics
scris duminică, 22.09.2024

FC Argeş s-a înţeles cu Bogdan Andone. Antrenorul a negociat cu Dani Coman

Bogdan Andone (49 de ani) este cel desemnat ca nou antrenor la FC Argeș, după ce Nicolae Dică a fost demis. Părțile au încheiat un acord de principiu asupra contractului, în urma unei întâlniri Andone – Dani Coman în dimineața zilei de duminică, 22 septembrie, potrivit gsp.ro.

FC Argeş s-a înţeles cu Bogdan Andone. Antrenorul a negociat cu Dani Coman

Citeşte şi: FC Argeș Basketball începe sezonul cu o victorie la Timișoara

Conform sursei citate, întâlnirea a fost productivă. Prin urmare sunt șanse mari ca Bogdan Andone să devină noul antrenor principal al alb-violeților, cu misiunea de a o califica pe FC Argeș în play-off, apoi de a o readuce în prima ligă.

Bogdan Andone nu a mai lucrat la FC Argeș. Sezonul trecut a salvat-o pe FC Botoșani de la retrogradare, iar în actuala stagiune a fost demis după numai două etape, ambele soldate cu înfrângeri, 2-3 cu Oțelul, 0-1 cu Poli Iași.

De-a lungul carierei, Bogdan Andone le-a mai antrenat pe FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari, SSU Polo Timișoara, Apollon Limassol și FC Botoșani.

FC Argeș se află pe locul al 13-lea în Liga a II-a, cu nouă puncte adunate în primele șapte etape și speră ca la finalul sezonului să revină în SuperLiga României.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...