Web Analytics

FC Argeș punctează și la capitolul imagine. Meci cu Energia Stolnici

de | 7.10.2021 21:28 | Actualitate, Sport

FC Argeș a jucat un meci demonstrativ cu Energia Stolnici. Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor României, clubul din Trivale a continuat campania de promovare în județ. După acțiunile din școlile din Pitești, FC Argeș s-a mutat miercuri după-amiază și în mediul rural.

Oficialii grupării din Trivale au acceptat invitația primarului Sevastian Roșu Pupăză de a disputa un meci demonstrativ la Stolnici, cu echipa ACS Energia Stolnici. Evenimentul a coincis cu inaugurarea bazei sportive a formației locale care activează în Liga a IV-a Argeș.

 

Citește și Cercetătorii de la Institutul Naţional de Optoelectonică Bucureşti au scanat zonele adiacente conacului Golești 

 

Selecționata alb-violeților a fost formată din foste glorii, precum și din jucători tineri care evoluează la FC Argeș II. Spectatorii prezenți la meci i-au putut vedea pe teren pe Jean Vlădoiu, Constantin Schumacher, Andrei Prepeliță, Paul Ciobanu și George Neagu, noul preparator fizic al echipei alb-violete.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii