Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

FC Argeș joacă împotriva echipei pregătite de Constantin Schumacher

FC Argeș a reușit să lege două victorii și vrea să rămână invincibilă și după meciul de vineri, 25 octombrie, pe care-l va susține, în deplasare, de la ora 16.30, cu Șelimbăr, formație pregătită de către Constantin Schumacher, fostul tehnician al echipei din Trivale.

FC Argeș joacă împotriva echipei pregătite de Constantin Schumacher

În urmă cu două runde. piteștenii au învins-o pe Metaloglobus, în deplasare, cu 2-1, iar în etapa de la finalul săptămânii trecute, elevii lui Bogdan Andone au dispus de Chindia Târgoviște, tot cu 2-1.

În runda următoare, a 11-a din Liga 2, argeșenii vor da piept cu CSC Șelimbăr, în deplasare. Dacă argeșenii sunt pe locul 10 în clasament, cu 15 puncte, sibienii sunt pe locul 14, cu 12 puncte.

Sâmbătă, 19 octombrie, formația lui Constantin Schumacher a reușit să treacă la scor de FC Muscelul Câmpulung, pe terenul acesteia, cu 4-0, în cadrul etapei a zecea.

A fost nevoie de întâlnirea cu ultima clasată din Liga 2 pentru ca Șelimbăr să câștige un meci, întrucât ultima dată învinsese, înaintea succesului la ”masa verde” cu Viitorul Pandurii (de acum două etape) în luna august, pe 10, când întâlnea Metaloglobus, acasă, și de care trecea cu 3-1.

Citește și: Înotătorul Theodor Proca de la CSM Pitești se pregătește în Turcia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...