Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

FC Argeș își măsoară forțele cu Metaloglobus

Etapa a noua din Liga 2 programează jocul dintre Metaloglobus și FC Argeș, confruntare care se va desfășura sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.

FC Argeș își măsoară forțele cu Metaloglobus

Echipa din Pitești este în căutarea unei noi victorii, în ultimele patru etape de Liga 2 bifând două remize, 0-0 cu CSM Slatina și 1-1 cu CS Mioveni, un succes, 3-2 cu Concordia Chiajna, și un eșec, 0-1 cu Corvinul Hunedoara. Ținând cont de aceste aspecte, echipa pregătită de Bogdan Andone (în fotografie) pornește cu șansa a doua, pentru că Metaloglous ocupă, înaintea startului etapei a 9-a, locul 2 în clasamentul Ligii 2.

Tehnicianul Argeșului își dorește trei puncte care să îi urce echipa în clasament la finalul rundei.

„Trebuie să scoatem din fiecare joc trei puncte, să facem tot ce putem. Important este să rămânem pozitivi, încrezători, chiar dacă ne așteaptă o deplasare dificilă, cu o echipă care e pe locul 2 în clasament.

Până la urmă, trebuie să reușim să gestionăm jocul, ca să câștigăm. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem în ordine, din toate punctele de vedere, în relația cu jucătorii, cu suporterii. E clar că cerințele sunt mari, dar, dacă ne vor susține fanii la fiecare meci, cu siguranță că jucătorilor le va fi mai ușor, pentru că resimt o presiune.

Chiar vorbeam cu căpitanul echipei și îmi spunea că îi e rușine să iasă din casă, să meargă în oraș, din cauza situației din clasament.

Vom face tot ce putem pentru a câștiga jocul cu Metaloglobus, o echipă arțăgoasă, dinamică, ce joacă neavând presiune. O echipă lucrată, foarte periculoasă la fazele fixe”, a spus Bogdan Andone, joi, la conferința de presă.

Citește și: Se întâmpla pe 3 octombrie 1973: FC Argeș remiza cu Fenerbahce în fața a 8.000 de spectatori

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...