Web Analytics

FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere

de | 3.12.2021 17:00 | Actualitate, Sport

Echipa secundă a FC Argeș a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu Rapid II. În urma acestui rezultat, puștii lui Constantin Schumacher vor ierna pe ultimul loc al seriei a IV-a al Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15 etape.

Bucureștenii au deschis scorul după 20 de minute prin Despa care l-a învins pe Bucur cu un șut din interiorul careului. Piteștenii au avut șansa de a restabili egalitatea până la pauză, însă portarul oaspeților a scos din vinclu o lovitură liberă din preajma careului de 16 metri executată bine de Gino Oprescu.

Citește și Petrecere sistată de polițiști în Pitești. 12 persoane au fost amendate

Giuleștenii puteau intra la cabine cu un avantaj de două goluri, însă Bucur a reușit să apere penalty-ul executat de Dumitrescu. După revenirea de la vestiare, Despa a realizat dubla în urma unei centrări în careu a lui Ghinea.

Cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, FC Argeș II a irosit o șansă mare de a reintra în joc. Gino Oprescu a pătruns în careul oaspeților, dar a trimis pe lângă poartă din 6 metri. Satelitul giuleștenilor putea câștiga la scor de neprezentare partida de la Albota, însă bara s-a opus la șutul lui Ghinea. Liga 3 se va relua în luna martie a anului viitor, FC Argeș II urmând să întâlnească în deplasare, pe Academica Clinceni II, în runda cu numărul 16 a seriei a IV-a.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii