Web Analytics

FC Argeș II a început cu stângul returul la Liga a treia. A pierdut la Moreni

de | 29.10.2021 19:35 | Actualitate, Sport

Flacăra Moreni – FC Argeș II, scor 2-1. FC Argeș II a început cu stângul returul la liga a treia. Echipa pregătită de Constantin Schumacher a pierdut cu 1-2 confruntarea de vineri după-amiază, din deplasare, cu Flacăra Moreni.

Piteștenii au început foarte prost partida și au primit gol după numai 30 de secunde. Daniel Roman a deschis scorul după o mare greșeală a portarului Vlad Bucur. Alb-violeții au restabilit egalitatea în minutul 7 prin Alexandru Duminică care l-a învins pe portarul dâmbovițenilor cu un șut din interiorul careului.

 

Citește și Un nou sens unic în cartierul Prundu din Pitești

 

Bucuria argeșenilor fost de scurtă durată pentru că morenarii au mai marcat încă o dată prin Claudiu Niculaescu și tot după o gafă a goakeeper-ului piteștean. După primirea celui de-al doilea gol, FC Argeș II a alergat după egalare, însă portarul gazdelor i-a salvat pe dâmbovițeni în două rânduri.

În urma acestui eșec, echipa secundă a clubului alb-violet ocupă locul 10, ultimul al seriei a IV-a, cu doar 4 puncte, acumulate în 10 runde. În etapa a doua a acestui retur de campionat, FC Argeș II va întâlni vineri, 5 noiembrie, de la ora 14.00, la baza sportivă Albota, pe FC Tunari, ocupanta locului 2.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii