Web Analytics

FC Argeș Esports merge în Optimi direct de pe primul loc

de | 30.04.2020 18:33 | Actualitate

 

FC Argeș Esports a câștigat grupa și merge mai departe în optimi, în cadrul competiției de fotbal virtual SuperCupa#Jucămdeacasă. Echipa piteșteană merge direct de pe locul I, cu un total de 11 puncte, alături de Sepsi care a acumulat tot 11 puncte.

Răzvan Țițirigă, coordonatorul gamerilor violeți a declarat: ”Am câștigat la golaveraj, celelalte echipe terminând astfel grupa – Sespi 11 puncte, Brăila 9 puncte și Slobozia 1 punct. Primul meci din optimi îl vom juca cu Academia Clinceni într-o dubla manșă, care va avea loc sâmbătă și duminică. De acum se merge în formula Champions League, tur-retur, în sistem eliminatoriu. Îi așteptăm pe iubitorii fotbalului clasic și virtual să fie, în continuare, alături de noi!”.

Competiția este organizată de Federația Română de Fotbal Virtual și se bucură de participarea a numeroase cluburi de tradiție. De altfel, suporterii își pot susține clubul prin achiziționarea de bilete de pe site-ul bilet.ro (5 lei). Banii din bilete sau orice altă metodă de monetizare a meciurilor vor fi încasați de cluburi, care mai departe vor decide dacă vor fi păstrați în club sau donați către spitalele care îngrijesc pacienții depistați pozitiv cu Covid-19. Competiția este transmisă și de PROX, iar meciurile echipei FC Argeș și de site-ul fcargeș-pitești.ro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii