Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

FC Argeș, cantonament în Slovenia. Patru meciuri-test într-un paradis montan

FC Argeș va pleca în perioada 7-19 iulie în cantonament în Slovenia, în localitatea montană Rogla – după cum a anunțat clubul pe site-ul oficial, argesfc.ro. Micuța localitate Rogla este situată la o altitudine de 1.490 metri, fiind recunoscută drept un paradis pentru împătimiții sporturilor de iarnă.

FC Argeș, cantonament în Slovenia. Patru meciuri-test într-un paradis montan

Citește și: Marco, fiul lui Nicolae Dică, în teste la FC Argeș

Până la plecare, FC Argeș va disputa două meciuri de pregătire la Albota. Primul test este programat sâmbătă, 29 iunie, de la ora 11, cu AFC Muscelul Câmpulung, nou-promovată în eșalonul secund, iar cel de-al doilea va avea loc pe 5 iulie, cu LPS HD Clinceni, echipă de liga a treia.

Conform sursei citate, în stagiul de pregătire de vară din Slovenia, alb-violeții au programate, chiar la Rogla, patru meciuri de verificare. Primul – pe 10 iulie, în compania croaților de la HNK Gorica, formație din prima ligă.

Pe 13 iulie vor fi două teste. Primul – împotriva croaților de la NK Varaždin (locul 6 în prima ligă), iar cel de-al doilea – cu slovenii de la NK Kety Emmi & Impol Bistrica (liga secundă). Cel de-al patrulea meci de verificare este programat pe 17 iulie, cu ND Ilirija 1911 (tot din liga secundă a Sloveniei).

La revenirea din cantonamentul montan, alb-violeții vor întâlni pe 27 iulie, pe CSM Slatina, potrivit argesfc.ro.


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită