Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

FC Argeș Basketball, repartizată direct în grupele FIBA Europe Cup. „Felicitări, băieți și mult succes!”

Noutăți din domeniul baschetului masculin, acolo unde Piteștiul – după cum se știe – are o echipă valoroasă, calificată în cupele europene, grație prestației din sezonul recent încheiat.

FC Argeș Basketball, repartizată direct în grupele FIBA Europe Cup. „Felicitări, băieți și mult succes!”

Citește și: FC Argeş a plecat în Slovenia cu 25 de jucători. Lotul lui Dică

Vestea care se referă, deci, la FC Argeș Basketball vine de la Federația Internațională de resort (FIBA) și ne-a fost transmisă miercuri, 10 iulie, de primarul Piteștiului, Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

Tocmai am aflat că, astăzi, Federația Internaționaă de Baschet a oferit primele informații cu privire la noul sezon din FIBA Europe Cup.

FC Argeș este singura reprezentantă a României repartizată direct în faza grupelor (fără turneu preliminar!). Baschetbaliștii noștri își vor afla adversarii pe 19 iulie, atunci când la Munchen va avea loc tragerea la sorți.

Felicitări, băieți și mult succes!” – a transmis primarul Cristian Gentea.

Ca fapt divers vom mai nota că unul dintre jucătorii de referință care vor rămâne la FC Argeș Basketball și în sezonul următor este Corey Allen.

În vârstă de 26 ani, Corey a fost cel mai bun marcator al echipei în sezonul 2023/2024. Fundașul american a distribuit cele mai multe pase decisive, fiind lider al aruncărilor de 3 puncte, cu 44%. Ce sezon ne așteaptă!” – au transmis cei de la club pe pagina de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...