Web Analytics
scris sâmbătă, 28.09.2024

FC Argeș Basketball a pierdut confruntarea cu CS Vâlcea

În cadrul etapei a doua din LNBM, echipa de baschet masculin a Piteștiului a fost învinsă de CS Vâlcea, în deplasare, cu scorul de 68-63.

FC Argeș Basketball a pierdut confruntarea cu CS Vâlcea

Gazdele au luat o opțiune încă din primul sfert, tabelă indicând 27-20. Piteștenii au revenit mai motivați de la cabine și au reușit un run de zece puncte înaintea pauzei mari, intrând la cabine cu un avantaj de trei puncte, scor 38-41.

Vâlcenii s-au impus în sfertul al treilea, câștigând cu 15-11, iar înaintea reprizei decisive aveau un punct avans, 53-52. În ultimul act, gazdele s-au concentrat mai bine și au reușit să se impună. În etapa următoare, FC Argeș primește vizita echipei CSA Steaua. 

FC Argeș Basketball: Austin Price, Tudor Fometescu, Rashard Odomes, Kyndahl Hill, Zach Smith.

Citește și: Program încărcat pentru FC Argeș Basketball

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Oare,de ce Pitestiul este obligat să suporte nesimțirea unor jucători,antrenori,conducători,care prin amatorismul lor si lipsa de valoare,distrug cheful oamenilor de a mai urmări acest fenomen.Sj,m-am săturat și de fotbal și de baschet,intr-o singură zi.Numai,maimutoi,clovni,gura de,la echipele de fotbal și baschet.Niste nesimțiți.Apropo,de baschet,asta e echipa pt cupele europene?Ma cam indoiesc.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită