Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

FC Argeș Basketball a câștigat Memorialul ”Georgel Ziguli”

Pitești Arena a găzduit cea de-a opta ediție a Memorialului ”Georgel Ziguli”, competiție în cadrul căreia s-au duelat patru echipe: FC Argeș Basketball, SCM U Craiova, Dinamo București și Corona Brașov. Sâmbătă, în semifinalele competiției, Corona Brașov a învins-o pe Dinamo București, scor final 96-76, iar piteștenii s-au impus în fața echipei SCM U Craiova la o diferență de 15 puncte, 82-67.

FC Argeș Basketball a câștigat Memorialul ”Georgel Ziguli”

Duminică, 8 septembrie, s-au disputat finala mică și finala mare. Dinamo și SCM U Craiova s-au întâlnit în finala mică, oltenii impunându-se cu 73-70, în timp ce finala mare s-a jucat între FC Argeș Basketball și Corona Brașov. După un meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul, piteștenii s-au impus cu 74-68, câștigând trofeul. Vă reamintim că ediția de anul trecut a fost adjudecată de către Rapid București.

Citește și: România a câştigat nouă medalii de aur la Europenele din Turcia

Cele 74 de puncte ale Argeșului au fost aduse de: Corey Allen (16), Rashard Odomes (12), Bogdan Țîbîrnă (8), Kyndahl Hill (8), Tudor Fometescu (8), Austin Price (7), Chris Jones (7), Vlad Nistor (2), Zach Smith (2), David Antonescu (2), Nicholas Vanel (2). Singurul care nu a punctat a fost Vali Dănescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...