Web Analytics

FC Argeş atacă Liga a II-a cu patru jucători aduşi de la Mioveni

de | 12.07.2017 17:21 | Sport

13 01# Ce au transferat reprezentantele judeţului pentru următorul sezon
Așa cum se știe, județul Argeș a ajuns să aibă două reprezentante în Liga a II-a. E vorba de CS Mioveni, echipă  parcă „predestinată” acestui eșalon fotbalistic și SCM Pitești, acum FC Argeș, echipă care sub comanda lui Nicolae Dică a reușit promovarea fără prea multe dificultăți în liga secundă. Trebuie subliniat că FC Argeș a reușit promovarea grație sprijinului semnificativ al autorităților locale din Pitești, știut fiind faptul că Primăria și Consiliul Local au răscumpărat brand-ul FC Argeș. Cum și cu ce vor ataca noul sezon de Liga a II-a cele două echipe argeșene,  ne detaliază președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu și directorul clubului FC Argeș, Dragoș Șerban.

Mioveniul merge pe mâna jucătorilor de la echipa a doua

13 olteanuDumitru Olteanu, președinte Consiliu Director CS Mioveni: „Jucătorii care au plecat de la CS Mioveni nu mai făceau obiectul unor planuri pentru viitor. Erau de vreo doi-trei ani la echipă și nu s-a reușit o performanță cu ei, cum ar fi promovarea în Liga I. Am ajuns la concluzia că trebuie să facem o restructurare în lot având în spate și cei 7-8 juniori sub 20 de ani, care au dus greul, anul trecut, la Liga a III-a și trebuia să le dăm o șansă pentru prima echipă. În fond, pentru asta avem Centrul de copii și juniori, să creștem copii și să îi promovăm la echipa mare. Asta a fost politica noastră: să renunțăm la cei 7-8 jucători și să promovăm de la echipa a doua tinerii, plus 4-5 jucători experimentați la nivel de Liga I sau de Liga a II-a. Cei care au plecat sunt portarul Octavian Popescu, fundașii Marius Tomozei și Bogdan Vișa, mijlocașul Alin Popa, atacantul Marius Staicu, atacantul Andrei Nilă și mijlocașul Robert Boboc, care s-a reîntors la Astra. La FC Argeș au ajuns 3 sau 4 jucători de la noi! Sper ca acești jucători să reușească cu FC Argeș promovarea, ceea ce n-au reușit la Mioveni. În ceea ce privește achizițiile, pot spune că am adus un fundaș central, pentru că nu avem în momentul de față decât trei fundași centrali, și anume pe Alexandru Ichim, jucător care a evoluat în Liga I, la Ceahlăul Piatra Neamț și la Botoșani. Ichim are 27 de ani, e un jucător cu experiență și care cu siguranță ne va fi util. Am mai adus un mijlocaș de bandă, Cristian Andor, care a fost la FC Brașov și UTA, un jucător bun. Apoi vârful de atac Daniel Ene, care sezonul trecut a fost la Sepsi Sf. Gheorghe și care, acum câțiva ani, a trecut și pe la CS Mioveni. Au mai venit George Pirtea, un jucător tânăr de 21 de ani, care anul trecut a fost la Pandurii Tg. Jiu. În mare parte, acesta este lotul, deci cei 4 veniți, plus cei 8 jucători promovați de la Liga a III-a. Dacă apare un jucător bun, un mijlocaș de valoare, peste cei care sunt deja în lot, sigur că îl vom transfera. Un singur jucător, nu mai mult! Banca tehnică rămâne cea stabilită, cu Florin Marin antrenor principal”.

Doi fotbaliști de la FC Argeș au ajuns sub comanda lui Dică, la FCSB

13 serbanDragoș Șerban, director FC Argeș: „La momentul acesta, pot spune că a plecat Marian Anghelina și a venit Octavian Popescu de la CS Mioveni, Cătălin Toriște de la Viitorul Constanța, el a venit liber de contract, Cătălin Stan de la FC Brașov, Antonio Cruceru, care a venit împrumut de la Viitorul Constanța, Costinel Tofan de la Sepsi Sf. Gheorghe și Andrei Nilă și Alin Popa de la CS Mioveni. De asemenea, împrumutat este și Cătălin Barbu de la Școala „Dani Coman”. Vreau să completez că și-au terminat contractul Robert Grecu și Paul Secui, fotbaliști care au ajuns la FCSB. Grecu a fost în împrumut la noi, de la Viitorul Constanța… Și Bogdan Vișa de la CS Mioveni a ajuns la noi, e un jucător important… Am transferat așadar patru jucători de la CS Mioveni. Cam acesta este lotul, pentru că nu cred că vom mai transfera alți jucători. Dar totul depinde de antrenor… Cred că, în proporție de 99%, lotul este complet”.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii