Web Analytics
scris luni, 07.08.2023

FC Argeș are un nou partener: Beycelik Gestamp A.S

FC Argeș anunță semnarea parteneriatului cu Beycelik Gestamp A.S., o renumită companie internațională care proiectează, dezvoltă și produce echipamente și componente pentru industria auto. În anul 2017, situl de fabricație MPO România a fost preluat de Grupul Beycelik Gestamp care a ajuns să dețină acțiunile majoritare ale companiei.

FC Argeș are un nou partener: Beycelik Gestamp A.S

Citește și: Însărcinată în 9 luni, o cunoscută avocată a murit la patru zile după ce a fost achitată definitiv într-un proces de 7 ani

Gestamp Beycelik România este o companie multinațională din industria auto rezultată din colaborarea dintre compania turcească Beycelik și cea spaniolă, Gestamp. Aici se produc piese presate și componente sudate din tablă. În special, prin proiectarea de produse inovatoare, Gestamp Beycelik România sprijină proiectarea de componente auto mai sigure și mai ușoare și, în consecință, contribuie și la îmbunătățirea principiilor de bază de creștere a siguranței umane, de reducere a consumului de energie și de protecție a mediului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită