Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

FC Argeș află mâine cu cine joacă în grupele Cupei României

Mâine, Casa Fotbalului găzduiește tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României Betano, ediția 2024-2025.

FC Argeș află mâine cu cine joacă în grupele Cupei României

Evenimentul va avea loc în sala „Nicolae Dobrin”, începând cu ora 12, iar reprezentanții tuturor cluburilor aflate în competiție sunt invitați să participe la tragere.

Este al treilea sezon în care formatul Cupa României Betano, inaugurat în anul 2022, propune o fază a grupelor la care participă 24 de echipe: 8 formații din prima ligă, cel mai bine clasate în campionatul precedent, plus 16 câștigătoare în runda play-off-ului.

FC Argeș face parte din cea de-a treia urnă, alături de Metalul Buzău, CS Afumați, SCM Râmnicu Vâlcea, Unirea Ungheni, FC Agricola Borcea, CSM Unirea Alba Iulia, CS Sănătatea Servicii Publice.

Din prima urnă fac parte echipele: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul Constanța, Sepsi OSK, FC Rapid 1923, UTA, Oțelul Galați, în timp ce în urna a doua au fost distribuite formațiile: AFC Hermannstadt, ACS Petrolul 52, Politehnica Iași, Dinamo, FC Botoșani, AFK Csikszereda, ACSM Reșița și Ceahlăul Piatra Neamț.

Citește și: Viorel Tudose: „Toată lumea îl susține pe Bogdan Andone”

Formațiile participante în această etapă vor fi distribuite, prin tragere la sorți, în 4 grupe a câte 6 echipe, în felul următor: două echipe din urna valorică 1, două din urna valorică 2 și două grupări din urna valorică 3.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală. Meciurile din faza grupelor se vor disputa în trei etape, pe 30 octombrie, 4 decembrie și 18 decembrie, sferturile de finală sunt programate anul viitor, pe 2 aprilie, semifinalele se joacă pe 23 aprilie 2025, iar finala are loc trei săptămâni mai târziu, pe 14 mai.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...