Web Analytics

FC Argeş a perfectat al treilea transfer din această iarnă

de | 7.02.2020 12:34 | Actualitate

 

FC Argeş a realizat ieri după amiază cel de-al treilea transfer din această iarnă. Echipa piteșteană a ajuns la un acord până la finalul acestei ediţii de campionat cu mijlocaşul Andrei Mirică, un tânăr jucător de perspectivă.

În prima parte a acestui sezon competiţional, fotbalistul în vârstă de aproape 19 ani, a evoluat la Sportul Snagov, colega de serie a piteştenilor. Mirică a îmbrăcat tricoul ilfovenilor în 14 partide, în 10 fiind titular, iar în 4 rezervă.

Tânărul jucător a început fotbalul la vârsta de 6 ani la Dinamo Bucureşti, club la care a evoluat până în 2014. Până la terminarea junioratului a mai trecut pe la Regal Sport şi FC Voluntari. Prima experienţă la seniori s-a consemnat în sezonul 2017-2018, la FC Voluntari 2, satelitul grupării de Liga I, care activează în liga a treia. Aici, Mirică a reuşit să înscrie şi două goluri.

În ediţia de campionat 2018-2019, Andrei a jucat tot în eşalonul al treilea, dar pentru CNS Cetate Deva, pentru care a marcat un gol. Înainte de începerea acestei ediţii de campionat, Mirică s-a transferat la Sportul Snagov, formaţie care se confruntă cu mari probleme financiare. Instabilitatea de la gruparea ilfoveană l-a determinat pe Andrei Mirică să dea curs unei noi provocări, semnând cu FC Argeș pe 4 luni.

Tânărul mijlocaş a fost dorit cu insistenţă de antrenorul Ionuţ Badea care are mare încredere în potenţialul acestuia, iar dacă Andrei va confirma aşteptările, înţelegerea dintre cele două părţi va fi prelungită. Mirică este al treilea jucător adus în această iarnă de FC Argeș, cu alb-violeţii mai semnând fundaşul central francez, Sylvain Deslandes şi atacantul bosniac, Nedo Turkovic.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii