Web Analytics

FC Argeș a învins liderul Ligii secunde

de | 28.09.2019 14:40 | Actualitate

 

FC Argeș a reușit performanța de a câștiga pe teren propriu meciul cu Turris Oltul Turnu Măgurele, scor 3-2, după un meci cât se poate de spectaculos. Elevii lui Nicolae Dică au reușit așadar să întrerupă seria de meciuri perfecte obținute de formația din Turnu Măgurele.

Deși încă din minutul 6, Sergiu Negruț a deschis scorul pentru Turnu Măgurele, în minutul 17 s-a stabilit egalitatea prin penalty-ul executat perfect de Vasile Buhăescu.

După pauză, în minutul 65, FC Argeș a trecut în avantaj în urma unui penalty executat de același Vasile Buhăescu. A urmat minutul 87 atunci când Haită a centrat dintr-o lovitură liberă din dreapta careului, mingea a fost deviată la bara a doua, de acolo un argeşean a respins în faţă, Paţurcă a preluat şi a centrat perfect peste apărare, iar Silviu Pană a plonjat în 6 metri şi a reluat cu capul lobat peste Agachi.

Deznodământul avea să se producă în minutul 91, atunci când Şerban centrează dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, Buhăescu pleacă bine din grup şi deviază cu capul pe poartă, Rus plonjează în stânga sa şi respinge în faţă, direct la Vlad Motroc, care pune capul şi înscrie din 3 metri.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii