Web Analytics
scris vineri, 01.07.2022

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători.

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție a echipei, mijlocașul haitian Bryan Alceus, dar și trei tineri fotbaliști de perspectivă care în sezonul precedent au evoluat la Gaz Metan Mediaș. Este vorba de Răzvan Covaci (18 ani – mijlocaș central), Ramon Gașpar (19 ani – mijlocaș ofensiv) și Vlad Mihai Domșa (18 ani – mijlocaș ofensiv).

Citește și CS Mioveni debutează în Superliga cu FC Hermannstadt, programul continuând cu 5 meciuri cu echipe din play-off

Cu alb-violeții a făcut deplasarea și Yanis Pîrvu, un mijlocaș de doar 15 ani, promovat de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. În stagiul de pregătire din orașul Basarabilor, FC Argeș are programate și două meciuri de verificare, cu CSA Steaua și Concordia Chiajna. Alb-violeții vor încheia cantonamentul și perioada precompetițională la sfârșitul săptămânii viitoare cu un joc de pregătire contra CS Mioveni, partidă programată vineri, 8 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită