Web Analytics
scris sâmbătă, 05.10.2024

Fată de 18 ani, ucisă în propria casă de un vecin

Crimă șocantă în județul Bacău. O fată de 18 ani a fost ucisă în propria casă de un băiat din aceeași localitate care i-a bătut la ușă. Individul a înjunghiat-o fără motiv, în fața fraților ei mai mici. Atacatorul, un individ cu probleme psihice, fusese externat de la psihiatrie în urmă cu doar trei luni și nu se află la primul atac. Tânărul de 20 de ani a mai fost internat de mai multe ori la psihiatrie, ultima dată în urmă cu circa trei luni. A fost externat de acolo, sub semnătură, chiar de către aparținător, de către bunica sa.

Fată de 18 ani, ucisă în propria casă de un vecin

Citește și: Adriean Videanu și soția sa sunt „pensionarii români” prinși cu bijuterii de 650.000 euro pe aeroport

Totul s-a petrecut atunci când tânărul  a ajuns în satul vecin, din aceeași comună, unde a sunat la ușa victimei. Când fata de 18 ani a deschis ușa, acesta i-a cerut un foc, după care a pornit un scandal rapid, iar băiatul a înjunghiat-o fără niciun motiv. Conform polițiștilor, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, având răni adânci la nivelul gâtului și al feței.

Agresorul a fost reținut la scurt timp, iar acum au început cercetările pentru a se vedea cum s-a putut ajunge la un astfel de eveniment extrem de grav. În clipa de față, atacatorul a fost reținut și internat din nou la psihiatrie pentru evaluare.

Citește și: La Pitești s-a lansat ghidul care ajută victimele. Alina Gorghiu: „Tăcerea nu e o soluție”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...