Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Farmacist condamnat la închisoare după ce l-a amenințat cu moartea pe procuror

Un farmacist din Mogoșoaia a fost condamnat definitiv la închisoare după ce l-a amenințat cu moartea pe procurorul care l-a anchetat și trimis în judecată într-un alt dosar. 

Farmacist condamnat la închisoare după ce l-a amenințat cu moartea pe procuror

Decizia Curții de Apel București vine la doar câteva săptămâni după ce farmacistul a fost eliberat din închisoare unde a executat mai multe pedepse pentru amenințarea unor procurori, polițiști și avocați.

Farmacistul, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit vinovat de ultraj judiciar și a primit 1 an și 6 luni de închisoare cu executare. Victimă i-a fost un procuror de la Parchetul Buftea care îl anchetase acum doi ani și jumătate într-un caz similar și căruia i-a trimis pe adresa de poștă electronică a Parchetului mai multe amenințări cu moartea.

În plus judecătorii Curții de Apel București i-au interzis în mod categoric farmacistului că vreme de trei ani după ce vă fi ispășit pedeapsa cu închisoarea să se apropie de procuror la o distanță mai mică de 200 de metri.

Citește și: Medicul ce ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente care ulterior a murit poate da consultaţii

Farmacistul era nemulțumit că a fost acuzat după ce i-a trimis șefului postului de poliție din Mogoșoaia 300 de mesaje de amenințare cu moartea, unele în numele temutei organizații teroriste Al Qaeda. Dar pe lista celor amenințați s-au aflat și alți procurori și un polițist. Așa că din ianuarie a stat la închisoare câteva luni și a fost eliberat la termen.

După nici două săptămâni de libertate, farmacistul s-a întors în spatele gratiilor. A fost arestat preventiv pentru încălcarea unui ordin de protecție cerut de fosta lui parteneră de viață. La aflarea veștii, bărbatul s-a dezbrăcat complet în sala de judecată și a început să facă gesturi obscene la adresa magistratului. Așa că acum s-a ales cu un nou dosar penal, pentru încălcarea solemnității ședinței de judecată. După nenumăratele condamnări primite, inclusiv pentru evadarea din arest la domiciliu, farmacistul care a petrecut perioade lungi și în arest preventiv, va fi supus unei expertize psihiatrice. Dacă legiștii vor stabili că nu are discernământ, va ajunge într-un spital de psihiatrie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită