Web Analytics

Fapte de comerț ilicit sancționate de polițiștii argeșeni

de | 27.10.2017 09:40 | Actualitate

politisti ilicitÎn noaptea de 25 spre 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe raza municipului Pitești, cu obiect de activitate ”bar și alte activități de servire a băuturilor”.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii deţineau peste 1.100 de lei, suma care nu putea fi justificată prin datele înscrise în documentele emise cu aparate de marcat, registru special sau chitanțe.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional conform O.G. 28/1999 cu amendă în valoare de 20.000 lei, iar suma de bani deţinută ilicit a fost confiscată.

De asemenea, în data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Poliție Tansporturi Argeş și inspectori din cadrul Direcției Agricole Argeș au efectuat o acțiune în Târgul Săptămânal Ștefan cel Mare, pentru verificarea legalităţii comerţului cu produse agroalimentare.

În urma acţiunii, au fost aplicate un număr de 12 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 12/1990 şi Legii 145/2014, în valoare totală de 9.700 de lei.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii