Web Analytics

Mii de fani din toată ţara au venit la ROCK’ N’ RIDE FEST 2019 din parcul Făget

de | 27.06.2019 13:21 | Actualitate

De sâmbătă, 22 iunie, orașul Mioveni a intrat pe harta selectă a festivalurilor moto-rock din România. În zona de picnic a platoului Făget din Mioveni a avut loc prima ediție a ROCK’ N’ RIDE FEST, festival inițiat de către Clubul Moto “BAD BREED MC Pitești”. Primăria Mioveni și Centrul Cultural din oraș s-au oferit în timp record să susțină acest eveniment special, la care au venit mii de motocicliști și fani ai rock-ului din toată țara.
Sub deviza ”FOUR wheels move the body, TWO wheels move the soul”, festivalul a deschis seria evenimentelor din acest an dedicate Zilelor orașului Mioveni.
Evenimentul a început sâmbătă la ora 11 pe platoul din centrul civic al Mioveniului, acolo unde au fost expuse sute de motociclete, care mai de care mai spectaculoase.
După aceea, motocicliștii rockeri veniți din toată țara au traversat orașul pe bulevardul Dacia, îndreptându-se spre platoul Făget, în zona de picnic, locul unde s-a dat startul petrecerii. Iar atmosfera a fost una specială, cu mii de oameni uniți de aceleași două pasiuni speciale: muzica rock de calitate și motocicletele.
Ploaia căzută sâmbătă timp de aproape două ore nu a reușit să îi alunge pe fani. Înainte de concerte au fost mai multe concursuri atractive și originale, de la aruncatul butoiului până la trasul cu arcul. A fost un preambul foarte reușit la cele câteva ore de concerte rock ce au urmat.
Seria concertelor a fost deschisă de trupa Kunnstra, urmată de Olly of Queens, Fără Vise (o foarte bună trupă din Argeș), My Queen Tribute by Dan Helciug şi Trooper. Petrecerea nu s-a încheiat însă după concerte și asta deoarece numeroșii fani au continuat să cânte în acorduri de chitară și cu multă voie bună până când zorii au apărut.
Una peste alta, prima ediție a ROCK’ N’ RIDE FEST de la Mioveni a fost o reușită și i-a făcut pe cei prezenți să se simtă la superlativ și să se pregătească încă de pe acum pentru a doua ediție, din 2020.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole