Web Analytics

Familii din Buzoeşti, fără apă de câteva zile. Ce spune primarul: „E un reclamagiu”

de | 10.02.2017 12:18 | Actualitate

robinet apa

Un cetăţean din satul Podeni, comuna Buzoeşti, ne-a sunat la redacţie pentru a ne sesiza faptul că aproximativ 8 familii din comună au rămas fără apă de peste 10 zile. „Suntem câteva familii din satul Podeni care nu au apă. Am sesizat primarul cu această problemă dar nu ne ajută nimeni cu nimic. Problema e că pe o parte a drumului oamenii au apă, iar pe partea cealaltă nu. Acum ne rugăm de oamenii care au puţ să ne dea 5-10 l de apă, ca să ne spălăm chiloţii.E incredibil în ce situaţie suntem”, ne-a precizat un cetăţean din satul Podeni.

Am sunat pe primarul PNL din Buzoeşti, Ion Tănase, pentru a ne explica care sunt problemele prin care trec o parte din cetăţenii din satul Podeni, iar acesta părea mai mult deranjat de cel care a făcut sesizarea: „E un reclamagiu! Am vorbit şi astăzi cu această persoană care probabil v-a sesizat şi pe dvs, dar nu vrea să înţeleagă lucrurile. S-a creat un dop de gheaţă pe conductă şi nu s-a putut interveni din cauza faptului că zona este îngheţată. Am intervenit într-un loc şi nu era nimic în neregulă acolo”.

Îi explicăm primarului Tănase din Buzoeşti că şi pentru el ar fi deranjantă situaţia, dacă nu ar avea apă de peste 10 zile: „Oamenii nu au apă de câteva zile, dar nu se poate interveni. Încercăm să rezolvăm, nu e primul caz, nu e nici ultimul!. Oamenii trebuie să aibă răbdare! Mâine trimit din nou o echipă să rezolve situaţia…”, mai precizează edilul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii