Web Analytics

Familia Movileanu din Mioveni şi-a extins afacerile din turism şi la Mangalia

de | 28.06.2017 22:28 | Economie

12 MovileanuFamilia Movileanu din Mioveni, proprietara complexului hotelier Mera Resort din Venus, a preluat şi modernizat hotelul de 2 stele Astra din Mangalia. Acesta a fost construit înainte de Revoluţie şi se află pe faleză, în a­pro­­piere de plajă.

Unita­tea are o ca­pacitate de 48 de camere du­ble şi şase apartamente şi ope­rează un restaurant, o terasă bar, un centru spa, locuri de joacă pentru copii, potrivit site-urilor de re­zer­vări. Hotelul va prelua numele de Mera Brise Mangalia, va avea 4 stele în loc de 2 şi se va deschide la 1 iulie. Fostul hotel Astra s-a aflat până în 2013 în portofoliul companiei DAL Scala 2004 (controlată de Daniela Scarlat şi Liviu Scarlat, acţionar şi la firma Mangalia SA), ulterior  fiind  scos la vânzare de Administraţia Finanţelor Publice Mangalia, la un preţ de sub jumătate de milion de euro, potrivit presei locale. Familia Movileanu a devenit cunoscută în sec­to­rul turistic după ce în 2014 a preluat prin compania Atlas Apli­ance Solutions din Mioveni hotelurile Cocor şi Pa­jura din Ve­nus, alături de 28 de vile de la THR Marea Neagră şi a dez­vol­tat un complex modern de patru stele, Mera Resort, în ur­ma unei investiţii de circa 12 mil. euro, potrivit ultimelor date disponibile.
Hotelul Cocor a fost transformat în Mera Sky, o unitate de 4 stele, cu o capacitate de 206 camere, parte din complexul Mera Resort, care mai include hotelul Mera Blue (122 de camere duble şi 18 junior suite) şi vilele Mera Villas.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii