Web Analytics

Fals transportator din Pitești – REȚINUT pentru înșelăciuni și fraude informatice!

de | 19.10.2020 09:34 | Actualitate, Economie

Poliţiştii argeșeni au depistat zilele trecute în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Piteşti, bănuit de înşelăciuni şi fraude informatice, imediat după obţinerea unei sume de bani. Bărbatul a fost reţinut.

Pe 15 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals informatic şi l-au reţinut.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie-octombrie, cel în cauză ar fi obţinut bani reprezentând aconturi pentru servicii de transport rutier de marfă, despre care ar fi indus în eroare solicitanţii unor asemenea servicii. Bărbatul ar fi contactat persoane care utilizau bursa de transport, prin intermediul căreia erau solicitate servicii de transport rutier de marfă, pe care i-ar fi înşelat pretinzând că ar avea calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de transport, cu scopul de a-şi însuşi sumele de bani.

## Prejudiciu de peste 100.000 de lei

Prejudiciul estimat până la acest moment este de 100.000 de lei. Pentru depistarea celui în cauză, oamenii legii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, imediat după ridicarea unei sume de bani obţinută prin această modalitate. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Antoniu Neguț

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. de cand e moda sa blurati fetele politistilor ??

Ultimele articole