Web Analytics

Fabrica de betoane prefabricate STAR TRADING – un proiect creat să consolideze

de | 22.10.2020 11:02 | Actualitate, Economie

Societatea STAR TRADING IMPEX SRL a fost înfiinţată în anul 1993 şi în cei 26 de ani de activitate într-un puternic mediu concurenţial şi-a consolidat poziţia ca lider al pieţei construcţiilor printr-o performanţă solidă şi sustenabilă de-a lungul timpului.

În anul 2019, societatea STAR TRADING IMPEX SRL, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața construcțiilor din județul Argeș și nu numai, a dezvoltat în localitatea Albota cea mai modernă fabrică de betoane prefabricate din România, la inițiativa omului de afaceri Victor Marinescu, fiind de altfel CEO-ul companiei.

Producţia efectivă a fost începută în 2018, moment în care a fost dată în folosinţă hala, structură ce se întinde pe 4.830 mp.
Hala are două componente, respectiv fabrica de fasonat fierul şi fabrica pentru producerea elementelor turnate din beton (precomprimate, postcomprimate, pretensionate). Aceasta a fost prima fază, urmând ca, în funcţie de evoluţia pieţei, Star Trading să se dezvolte pe două arii: capacitatea de producţie şi diversitatea produselor.
În primul an de activitate, din prefabricatele produse de Star Trading la Albota au fost ridicate 11 unităţi de producţie şi depozitare, atât în Argeş, cât şi în ţară.
Printre proiectele finalizate cu succes putem menționa: noul edificiu Dr. Oetker din Curtea de Argeş, Radic Star la Ştefăneşti, Diana la Râmnicu-Vâlcea sau Depozitul de Legume şi Fructe Dole din Capitală.

Adresa: Piteşti, Argeş, România, strada Smeurei nr. 40. Telefon: 0248/606.070,
e-mail: office@startrading.ro, web: www.startrading.ro.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii