Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Extinderea reţelei de canalizare şi apă potabilă la Bârla

La Bârla, lucrările aferente proiectului cu finanțare guvernamentală prin Programul Anghel Saligny sunt în plină derulare.

Extinderea reţelei de canalizare şi apă potabilă la Bârla

„Vom realiza, conform proiectului, o extindere a rețelei de canalizare pe o lungime de 17 km. Cel mai urgent este să terminăm de îngropat conducta de-a lungul drumului județean, deoarece acesta va fi asfaltat, printr-un proiect al Consiliului Județean”, a declarat primarul Gheorghe Voicu.
Tot pentru extinderea rețelei de canalizare, conducerea administrației locale a accesat fonduri și prin PNRR.

„Acest proiect vizează o extindere a rețelei de canalizare cu încă 12 km și o extindere a rețelei de apă potabilă cu încă 4 km în zona Bârla-Podișoru-Mozăceni. În data de 19 octombrie va fi finalizat proiectul tehnic și, după verificare, acestuia, putem emite ordinul de începe a lucrării. Important este faptul că în acest obiectiv este inclusă și execuția branșamentelor individuale”, a punctat edilul șef. Primăria Bârla a depus la Compania Națională de Investiții, spre finanțare, documentația pentru construirea unui dispensar uman în satul Bârla. ”Dispensarul va avea un cabinet de medicină generală, un cabinet stomatologic și o farmacie. Sperăm ca proiectul să intre pe lista de sinteză și să primim finanțare. Între timp, lucrăm la studiul de fezabilitate aferent acestui obiectiv”, a mai afirmat șeful executivului de la Bârla.

Citește și George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş: „Aşteptăm în acest an peste 300 invitaţi la Topul Firmelor din Argeş”

Citește și Bocanci de iarnă pentru bărbați – 4 modele care nu se demodează niciodată

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Parc cu amintiri la Câmpulung

Asociația „Zi de Bine”, coordonată de Melania Medeleanu, în colaborare cu Primăria Câmpulung...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...