Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

Expoziţia de pictură a artistului Ion Dumitriu, la Fundaţia Culturală Ilfoveanu & Badea

Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea prezintă expoziția de pictură a artistului Ion Dumitriu, intitulată „Lucrul diafan”. Vernisajul va avea loc marți, 15 octombrie, începând cu ora 18:00. Vor fi prezenți Radu Dumitriu și curatorul Mihnea Mircan. Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 octombrie – 15 decembrie 2024.

Expoziţia de pictură a artistului Ion Dumitriu, la Fundaţia Culturală Ilfoveanu & Badea

Expoziția aduce laolaltă picturi și fotografii, repere semnificative pentru practica artistului Ion Dumitriu în anii ’70-’90. Ion Dumitriu (Galați, 1943 – București, 1998) a absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” (astăzi Universitatea de Arte), Bucureşti. A lucrat ca profesor de desen-pictură la Liceul „Nicolae Tonitza” din Bucureşti și a fost membru al Uniunii Artiştilor Plastici începând din 1975, iar între 1991 și 1993 a fost vicepreşedinte al acesteia.
Programul de vizită al Fundației este de luni până vineri între 10:00 și 19:00 și sâmbăta de la 10:00 la 17:00. Adresa: str. Armand Călinescu, nr. 2 , Pitești.
M.S.

Citește și Premieră la Piteşti. Bere Gratis, alături de orchestra Filarmonicii

Citește și Filmul „Moromeții 3”, proiecție specială la Câmpulung Muscel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...