Expertiza asistentei moartă de varicelă a fost trimisă la INML

de | 21.06.2017 21:29 | Dezvăluiri

18 asistenta MihaelaCosoiSoțul  tinerei care a murit de varicelă, în urmă cu un an și jumătate, s-a adresat în luna aprilie a.c., ministrului sănătății, care se afla într-o vizită în Argeș. Lucian Coșoi i-a spus lui Florian Bodog că expertiza medicală trenează la Serviciul Medico Legal Argeș iar familia încă nu a aflat cine este responsabil de moartea Mihaelei Coșoi, în condițiile în care Colegiul Medicilor Argeș s-a spălat pe mâini.

Ministrul s-a arătat receptiv la cele sesizate de piteșteanul căruia i-a dat și numărul său de telefon pentru a putea ține legătura în vederea clarificării situației și urgentării cercetărilor în acest caz.
Contactată telefonic, șefa SML Argeș, Mihaela Popescu, ne-a spus că medicii legiști argeșeni au definitivat expertiza medicală, care va ajunge la organele de cercetare penală care se ocupă de anchetă. Apoi va fi trimisă la București, la INML, pentru avizare iar dacă aici se ajunge la o altă concluzie va intra în analiza Comisiei Superioare de Medicină Legală.

Mihaela a murit la doar 32 de ani

Vă reamintim că asistenta medicală Mihaela Vasilica Coşoi, în vârstă de 32 de ani, din Pitești, a fost internată la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Luase virusul varicelei de la fiica ei, însă pentru că nu se simțea bine s-a prezentat la spital de unde a fost trimisă acasă cu o reţetă. O zi mai târziu s-a întors, acuzând dureri și având o stare generală proastă. A fost internată, dar situația ei se agravase vizibil și, după mai multe ore de stat la Boli Infecțioase, a fost trimisă la Spitalul Judeţean Piteşti. Însă prea târziu, pentru că a murit pe patul de spital.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii