Exclusivitate! Scandalul stimulentelor atinge şi Argeşul

de | 21.10.2010 21:33 | Dezvaluiri

# Şefii Finanţelor se premiau cu un miliard de lei pe an.
Scandalul stimulentelor a scos la lumină încă o anomalie a sistemului de salarizare românesc. De fapt, tăierea acestor stimulente a fost motivul pentru care angajaţii Finanţelor Publice au ieşit joia trecută, în stradă, să protesteze. Repartizarea banilor, sub formă de stimulente, se făcea direct de către directorul fiecărei unităţi, care aplica principiul „cine împarte, parte-şi face” şi se punea în fruntea listelor. Nici la Direcţia Finanţelor Publice Argeş nu s-a făcut excepţie, dovadă că în mandatul liberalului Gheorghe Banzea, cel care a ocupat funcţia de director general în perioada 2005 – 2009, stimulentele şefilor au sărit de un miliard de lei pe an, exceptând, bineînţeles, salariile. Iar primii în fruntea bucatelor s-au trecut, de fiecare dată, directorul general Gheorghe Banzea şi adjunctul său, Marin Ţurlea. Vă prezentăm, în exclusivitate, valoarea stimulentelor, încasate de cei mai importanţi şefi din Finanţele Publice Argeş.
# Gheorghe Banzea, director executiv Direcţia Finanţe Publice Argeş, în perioada 2005 – 2009, a încasat, pe toată perioada mandatului, în afara salariului, stimulente între 75 şi 80 de milioane de lei pe lună. Un simplu calcul ne arată că Gheorghe Banzea se premia singur pe an cu peste un miliard de lei vechi.
# Marin Ţurlea, director executiv adj. în perioada 2005 – 2009, dar şi în prezent, n-a îndrăznit să pară mai harnic decât şeful său Gheorghe Banzea, în realizarea indicatorilor de plan, aşa că s-a stimulat lunar cu „numai” 70 de milioane de lei.
# Ion Ilinca, director Administraţia Finanţelor Câmpulung: a încasat stimulente între 55 – 60 de milioane lei pe lună.
# Andone Mioara, director Administraţia Finanţelor Curtea de Argeş: a încasat stimulente cuprinse între 55 – 60 de milioane de lei pe lună.
# Ion Ene, director Administraţia Finanţelor Bascov: a încasat stimulente între 55 – 60 de milioane de lei pe lună.
# Cătălin Rădulescu, şeful biroului Administraţii Mijlocii: a încasat stimulente de 60 de milioane de lei pe lună.
# Dorin Falcă, şef Serviciu Executări Silite în mandatul lui Gheorghe Banzea, actualmente director executiv,  a încasat 35 – 40 de milioane de lei pe lună.
# Alin Dincă, şef Serviciu AFP Piteşti: a încasat 35 de milioane de lei pe lună.
(IONUŢ STANCIU)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed