Web Analytics

EXCLUSIV. Regizorul Şerban Marinescu, despre viitorul său fim: „Este un altfel de «Ticăloşii»”

de | 23.05.2019 13:38 | Cultură

# Pelicula se va filma la Bran și se va numi ”Weekend la Bran”

Şerban Marinescu, piteşteanul care a reuşit să promoveze cel mai bine Argeşul în 2016, a intrat în linie dreaptă cu noul său film. Regizorul a devăluit, pentru Jurnalul de Argeș, când ar putea începe filmările pentru „Weekend la Bran”, despre care s-a speculat deja că ar fi o continuare a peliculei de mare succes ”Ticăloșii”.

Regizorul şi scenaristul filmului „Cel mai iubit dintre pământeni”, dar şi al altor pelicule memorabile, printre care „Moara lui Călifar”, „Domnișoara Aurica”, „Cei care plătesc cu viața” ori „Ticăloșii”, căruia îi datorăm prima ediție a „Serilor Filmului Românesc”, eveniment organizat în comuna Lerești, se pregăteşte de filmări.
Şi, deși s-a spus că ar fi vorba de o nouă serie a ”Ticăloşilor”, filmul din 2007, a cărui acţiune se concentrează în jurul unui om de afaceri influent, care, nemulțumit fiind de faptul că partidul de guvernământ nu și-a onorat promisiunile preelectorale, decide să finanțeze opoziția la următoarele alegeri, aflăm de la regizor că e vorba de un alt film, la fel de incitant, cu un subiect diferit.

„Vă voi invita la filmări, la Bran”

„E altceva, e altă poveste… Se numește «Weekend la Bran». Despre proiectul ăsta, deocamdată, prea multe eu nu am de spus, pentru că el este încă în faza de elaborare. Când o să fie în faza de filmări, vă voi invita la filmări, la Bran. O să fie și actorii, o să fie toată lumea. Ori în septembrie anul acesta, ori în septembrie, la anul. Sunt lucruri care nu depind de mine, depind de producător. E un altfel de «Ticăloșii», dar n-are nicio legătură cu acesta. E o poveste care se întâmplă aparte de ceea ce ați văzut atunci, dar tot o poveste puternică, un angrenaj interesant, dar nu vreau să fac niciun fel de comentariu”, a precizat, contactat de Jurnalul de Argeş, regizorul şi scenaristul Şerban Marinescu.

Şi secretul cu privire la distribuție e bine păstrat

„Nu vă pot spune nimic, pentru că este în lucru și nu e cazul acum să facem vorbire despre un proiect care încă se elaborează şi mai durează”, încheie Şerban Marinescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii