Web Analytics

Exclusiv. Nicola Inquieto a fost extrădat în Italia

de | 31.05.2018 11:34 | Actualitate

Inquieto et son avocate Radu Rotaru varianta cropataCercetat pentru asociere și participare în scopul comiterii de infracțiuni de tip mafiot, italianul Nicola Inquieto a fost extrădat astăzi în Italia. Inquieto a fost dus la aeroportul Henri Coandă din București de către un echipaj de poliție din Pitești și a fost preluat prin intermediul Interpol de către autoritățile din Italia, urmând a ajunge la Parchetul din Napoli în această după-amiază
Săptămâna trecută, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația omului de afaceri Nicola Inquieto la decizia din 11 mai a Curții de Apel Pitești, prin care era admisă cererea autorităților italiene de predare a lui Inquieto pentru o perioadă de 180 de zile. Decizia Înaltei Curți este definitivă.
Iată mai jos și decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care a respins contestația lui Nicola Inquieto: ”Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de persoana solicitată Inquieto Nicola împotriva încheierii penale nr. 77/F din data de 11 mai 2017 pronunţată de Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie. Obligă contestatorul persoană solicitată la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 23 mai 2018”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii